Xiquets de 6 a 9 anys (blau)

DESCRIPCIÓ:

    Aquestos cursets van dirigits a un ampli segment de població que comprèn xiquets amb necessitats molt diferents, marcades fonamentalment per l’edat i el desenvolupament psicobiològic de cadascun d’ells.
    Dins esta franja d’edat, anem a fer una distinció inicial en nivells ben diferenciats.
    El cinqué nivell el componen xiquets que coordinen bé els quatre estils i tenen capacitat per a nadar realitzant series de 100 i 150 metre sense parar, aquests xiquets els ubicarem al nivell Blau.

 

OBJECTIUS:

    1. L’objectiu quan estem a aquest nivell comença a ser el perfeccionament a nivell tècnic, els diferents gestos de les modalitats esportives de la natació.
    2. Augmentar el volum de treball per aconseguir un bon domini de la natació, així comencem a treballar mitjançant series de 25-50-100 metres.
    3. Es treballaran els quatre estils per igual buscant el perfeccionament.
    4. Sempre s’intentaran enfocar les sessions el més amenes i divertides possible per aprendre, realitzar esport i divertir-se a la vegada.

 

MATERIAL:

    El material a utilitzar és molt ampli, ja que hem de tenir en compte l’amplitud d’objectius que busquem. El material que podem destacar és: macarrons, taules, pulls, colxonetes, cistelles, miniporteries, discs despuma, anells de flotació i immersió, ...

Piscina Municipal de Carcaixent · Carrer Apotecarí Bodí s/n · 46740 Carcaixent · Valencia

info@piscinacarcaixent.com · Tel.: 962433813 · Fax.: 962433813