Salutació del regidor

Després d’un llarg procés administratiu, la nova Piscina Coberta Municipal de Carcaixent és ja una realitat i ens trobem en condicions de posar a disposició dels ciutadans una instal·lació àmplia i moderna que és el resultat d’un intens treball polític, administratiu i tècnic.

 

La col·laboració entre els departaments d’Urbanisme i Esports ha permés construir no sols un edifici estèticament atractiu sinó, també, una instal·lació funcional que supera àmpliament les prestacions d’una piscina coberta convencional.

 

Volem agrair la col·laboració dels gestors de distintes piscines cobertes de dins i fora de la comarca que ens han assessorat en moltes qüestions relacionades amb la distribució dels espais i el funcionament posterior, la qual cosa ens ha permés corregir i millorar molts detalls especialment importants per als usuaris.

 

Hem situat la nova instal·lació en un punt estratègic de la ronda nord, formant part d’un conjunt d’equipaments i accessos de recent creació que integren un conjunt modern i funcional. La nostra intenció ha sigut facilitar l’accés tant des del casc urbà com des de l’exterior de la ciutat, concentrant l’oferta esportiva per proximitat al Poliesportiu i poder disposar de suficients places d’aparcament en els voltants.

 

Ens queda per davant una qüestió fonamental com és aconseguir la bona gestió i funcionament de la instal·lació. En este aspecte, hem depositat tota la confiança en els tècnics municipals d’Esports segurs que, superades les dificultats derivades de la posada en funcionament, aconseguirem un adequat nivell de satisfacció entre els usuaris.

 

No hem volgut que el cost dels serveis condicione l’accés dels ciutadans i, amb esta intenció, hem aprovat unes tarifes raonables amb bonificacions i descomptes en totes les modalitats.

 

Benvinguts a la nova Piscina Coberta de Carcaixent.

Piscina Municipal de Carcaixent · Carrer Apotecarí Bodí s/n · 46740 Carcaixent · Valencia

info@piscinacarcaixent.com · Tel.: 962433813 · Fax.: 962433813