Formulari de cerca

Paco Salom Salom
Alcalde de Carcaixent
Benvolgudes i benvolguts,
 
Vos done la benvinguda a la web de l’Ajuntament de Carcaixent, una eina que posa al vostre abast tota l’administració i la informació de què disposem perquè pugueu accedir-hi des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Volem facilitar i agilitzar els tràmits, però sobretot volem que siga una finestra per tal que la relació entre les veïnes i veïns i l’Ajuntament resulte senzilla, ràpida i eficaç. Solament així s’aconseguirà una autèntica participació en la vida pública i social de Carcaixent.
 
I per a possibilitar la implicació compromesa de la ciutadania, és necessari que puga accedir fàcilment a tota la informació actualitzada que genera l'Ajuntament. Així ho entenem i així actuarem. Per este motiu, anem a incloure-hi un portal de transparència en el qual, al llarg dels pròxims mesos, anirem donant a conéixer les dades, estadístiques i actuacions que vos ajudaran a entendre el funcionament d’esta administració, que és la vostra.
 
No vull oblidar que esta web també obri Carcaixent a la resta del món. Internet ens permet estar molt pròxims però també arribar molt lluny, i no trobe una millor manera de mostrar la nostra història, les nostres tradicions i el nostre patrimoni a tot aquell que vullga acostar-se al nostre poble a través de la xarxa.
 
Tant als que esteu prop com als que esteu lluny, vos done la benvinguda i vos convide a aprofitar al màxim les possibilitats d’esta nova web.
 
Benvingudes i benvinguts,