Formulari de cerca

Esport de base

L'objectiu del programa "esport de base" que porta endavant el Departament d'Esports no és altre que fomentar i impulsar l'activitat física i esportiva entre els xiquets i joves del municipi de Carcaixent. Sempre es treballa des d'una línia educativa buscant la millora de la salut com a element integrador de cohesió social i cultural a través dels valors que, en si, són inherents a l'esport.

 

A l'Ajuntament de Carcaixent l'oferta d'esport base municipal, és a dir l'esport en edat escolar, la dividim en dos subapartats, de manera que aconseguim que durant la major part de l'any els xiquets i joves de Carcaixent tinguen una oferta esportiva a l'abast de tots.

 

1. Escoles Esportives Municipals de 3 a 13 anys (d'octubre a juny).

Ja està disponible la informació de la temporada 2018-19 de les Escoles Esportives Municipals a continuació vos informe’m dels aspectes més importants, per a més informació punxar en els enllaços que s’adjunten:

 

Recolliu cita al Pavelló d’Esports.

- 18 de setembre, de 10:00h a 12:00h i de 17:00h a 19:00h.

 

Inscripcions amb cita prèvia al Departament d’Esports.

  - 19 de setembre, de 09h a 14h.

  - 20 de setembre, de 09h a 14h i de 16h a 20h.

  - 21 de setembre, de 09h a 14h.

  - A partir del 24 de setembre, les inscripcions d’aquelles modalitats que tinguen places es faran en horari d’atenció de 12:00h a 14:00h.

   

  Procediment d’inscripció: Haureu de recollir la cita que vos donarem per orde d’arribada el dia 18, en la qual s’indicarà quin dels tres dies següents podreu fer la inscripció. És obligatori tindre número i seguir este orde de procediment. Sols es donarà un número per persona i cada persona podrà formalitzar 3 inscripcions com a màxim. La persona que no estiga a l’hora marcada passarà automàticament a l’últim número del seu torn.

   

  Punxeu en els següents enllaços per a descarregar-vos la informació:

   

  Triptic Escoles Esportives 2018-19

  Cartell Escoles Esportives 2018-09

   

   

  2. Piscina Descoberta Municipal (de juny a agost).