Adults + 14 anys (perfeccionament)

DESCRIPCIÓ:

    Els objectius fonamentals a desenvolupar en aquest segment de població tan ampli, aniran dirigits a que el usuari adquirisca una tècnica adequada de la natació, adaptada a les possibilitats i necessitats de cada individu. Amb aquesta s’aconseguirà una major aprofitament del medi aquàtic, que li servirà de base per al seu futur desenvolupament en aquest medi.
    Aquestos cursets van dirigits a un ampli segment de població que compren adults amb necessitats molt diferents, marcades fonamentalment per l’edat i el nivell de destresa en el medi aquàtic.

 

OBJECTIUS:

    1. L’objectiu principal és perfeccionar a nivell tècnic, els diferents gestos de les modalitats esportives de la natació.
    2. Augmentar cada vegada més el volum de treball per aconseguir un bon domini de la natació.
    3. Treballar els quatre estils per igual, en un primer moment la seva tècnica i més endavant procurarem el perfeccionament.
    4. També treballarem de diferents formes la resistència, velocitat, fons i la força.
    5. Utilitzar la natació com a un esport de baix impacte per cuidar-se i mantenir una certa activitat, que ens propiciarà un bon estat de salut.

 

ESTRUCTURA:

    1. Escalfament fora de l’aigua.
    2. Escalfament dintre de l’aigua.
    3. Realitzar la sessió.
    4. Tornada a la calma amb la repetició d’algun exercici realitzat anteriorment de manera més relaxada, i uns estiraments.

 

MATERIAL:

    El material a utilitzar és molt ampli, ja que hem de tenir en compte els objectius que busquem. El material que podem destacar és: macarrons, taules, pulls, ...

Piscina Municipal de Carcaixent · Carrer Apotecarí Bodí s/n · 46740 Carcaixent · Valencia

info@piscinacarcaixent.com · Tel.: 962433813 · Fax.: 962433813