Formulari de cerca

Un Skate Park i l’asfaltat de Vidal Canet, principals actuacions del Pla SOM de la Diputació de València
(05-07-2018) Carcaixent rebrà 428.000€ del Pla Biennal 2018-2019 de Serveis i Obres Municipals de la Diputació de València
5/07/2018

Un skate park, l’asfaltat de l’avinguda Vidal Canet i un segon parc caní, són algunes de les actuacions que es duran a terme a Carcaixent gràcies al Pla Biennal de Serveis i Obres Municipals (SOM) 2018-2019 de la Diputació de València. En total, s’han destinat a Carcaixent 428.319,56 €, que permetran, a més de l'execució dels projectes esmentats, la renovació dels paviments de les pistes esportives de la FEVE, asfaltar Baronessa de Santa Bàrbara, millorar l’accessibilitat d’alguns edificis municipals i reparar les voreres dels carrers Carlos Gomis i Apotecari Bodi.

 

Pel que fa a l'skate park, encara està per determinar en quina zona estaria ubicat, tot i que ja s’han sondejat algunes opcions en la zona nord. Un skate parc és una pista dissenyada específicament per a la pràctica de patinatge o disciplines semblants, amb diferents elements com ara rampes o obstacles. El projecte de dotar Carcaixent d’un skate park naix de la demanda de la població jove, que ha traslladat en nombroses ocasions el desig de disposar d’unes instal·lacions d’oci d’este tipus.

 

La resta d’actuacions previstes al SOM, com ha explicat l’alcalde, permetran millorar l’aspecte d’algunes zones de la localitat. A més, segons Paco Salom, "actuacions com l’asfaltat de l’avinguda Vidal Canet o la remodelació de voreres estan destinades a millorar la qualitat de vida i el dia a dia dels nostres veïns i veïnes, que és l’objectiu pel qual treballa l’equip de govern”. Paco Salom ha afegit que la intervenció en Vidal Canet s’integra dins d’un pla d’actuacions de majors dimensions, que té com a objectiu la millora urbanística de la zona.

 

Està previst que el segon parc caní de la localitat s’ubique en la zona nord (UD-3), en la prolongació del carrer Joanot Martorell. La creació d’este espai respon a una demanda social de tindre una àrea recreativa d’esbargiment per a gossos en eixa zona concreta de la ciutat. El parc caní, igual que la instal·lació pròxima a Gaianes, tindria projectada la instal·lació de mobiliari adaptat per a gossos com ara fonts, pipicans i dispensadors de bosses, entre d'altres.

 

Tots els projectes, tal com s’especifica a les bases, s’han d’adjudicar abans del 31 de desembre de 2018.