Formulari de cerca

Un concert i sopar solidaris posen el punt i final a l’exposició «Carcaixent, ciutat amiga dels animals»
(08-05-2018) El dissabte a partir de les 20:00 hores al Passeig començarà el concert en què participaran cinc grups de diversos estils
8/05/2018

Les entitats protectores d'animals Ribercan, Gats de Carcaixent i Connexió Felina, en col·laboració amb l’Ajuntament de Carcaixent, han organitzat per a este dissabte un concert i un sopar solidari com a cloenda de l’exposició “Carcaixent, ciutat amiga dels animals”. L’objectiu de la inciativa és recaptar fons per al manteniment de les activitats quotidianes i d’assistència de les associacions organitzadores.

 

A partir de les 20:00 hores, al Passeig, començarà el concert solidari que comptarà amb la participació dels grups Suquet de Rap, Inhóspito, Albuferians, Pantanà i el Dj Pablo Grimaltós, que agrupen diferents estils que van des del pop-rock, passant per ska, reggae, rock, rap i Tech House. Tots han volgut participar en este acte benèfic de forma altruista en favor de les entitats animalistes amb l’objectiu de sumar esforços i oferir una vesprada-nit de bona música i solidaritat ciutadana.

 

El sopar, organitzat per les entitats promotores de l’activitat, consistirà en diversos entrants, plat principal i postres i beguda. Els tiquets per al sopar es poden adquirir a la tenda d’animals La Mascotte, al Pub Dau al Set, en l’exposició “Carcaixent, ciutat amiga dels animals" de la sala Sant Llorenç o al departament d'Alcaldia de l'Ajuntament de Carcaixent al preu de 10€.

 

Des de l’Ajuntament de Carcaixent, s’ha animat tota la població a acostar-se el dissabte al Passeig a compartir una vesprada-nit de música i solidaritat. “Creiem que donar-li un to lúdic és una bona manera de tancar esta primera mostra d’art en favor de la tinença responsable que, a més, ens possibilita col·laborar i donar visibilitat a unes associacions que realitzen una impagable tasca durant tot l’any en defensa i protecció dels animals desprotegits”, ha explicat el regidor de Protecció Animal, Carles Albert.