Formulari de cerca

La Ruta de la Salut arriba a Carcaixent
(04-10-2018) Es realitzaran proves diagnòstiques gratuïtes i s’informarà sobre hàbits de vida saludables
4/10/2018

El proper dijous 11 d’octubre, en horari de 17.00 a 20:00 hores tindrà lloc, al Centre Integral de Majors (Plaça Espanya), una activitat de prevenció i promoció de la salut i del benestar personal, oferida per part del Consorci Hospital General Universitari de València on, de forma gratuïta i per a tota la població, independentment de l’edat, es realitzaran proves diagnòstiques i xarrades de caràcter pedagògic.

 

La Ruta de la Salut és un programa de l'àrea de Benestar Social de la Diputació de València que acosta als ciutadans de 90 municipis proves mèdiques i consells de salut, a través de xarrades on s'aporta informació mèdica i sobre estils de vida saludables de manera distesa entre les persones que hi acudeixen, i se'ls ofereix la possibilitat de resoldre dubtes i qüestions al voltant dels seus possibles problemes de salut. Carcaixent ja va acollir esta iniciativa en 2016.

 

Les proves diagnòstiques que es podran fer al CIM el dijous 11 són:

- Cardiovascular: càlcul del risc, presa de tensió, glucèmia i electrocardiograma.

- Prevenció del Càncer: Càncer de mama, Colon,…

- Pneumologia: espirometria, còccix, prevenció i vacunació grip

- Nutrició: consells nutrició i exercici físic, massa corporal i bioimpedanciometries.

- Osteoporosi: càlcul fractura òssia, osteoporosi, consells per a previndre l’osteoporosi.

 

Durant la vesprada s’habilitarà una taula informativa sobre hàbits de vida saludable per poder agafar consells i resoldre dubtes. La realització de les proves és totalment gratuïta i pot participar qualsevol segment de la població.