Formulari de cerca

L’Ajuntament col·labora en la selecció de personal per a la nova superfície de Kiwoko a Carcaixent
(11-07-2017) La tenda especialitzada en productes per a mascotes obrirà el proper 27 de juliol
11/07/2017

L’Ajuntament està col·laborant amb Kiwoko en el procés de selecció de personal per a la seua nova gran superfície a Carcaixent, que té previst obrir a finals de juliol en l’àrea comercial del Sector Nord. La cadena especialitzada en productes per a animals de companyia ocuparà, junt a la tenda d’electrodomèstics Worten, un espai comercial de més de 2.000m².

 

Des del Departament de Promoció Econòmica, s’està col·laborant amb l’àrea de recursos humans de l’empresa per tal de seleccionar els treballadors que formaran part de la plantilla de la nova tenda de Carcaixent. Així, s’ha fet ús de la base de dades de què disposa l’Agència Municipal d’Ocupació per tal de buscar els perfils que més s'adeqüen al que està buscant l’empresa i amb l’objectiu prioritari que es tracte de veïns i veïnes de la localitat.

 

Fins al moment, 7 de les 8 persones contractades són de Carcaixent tot i que, segons informen de l’empresa, el procés de selecció no està finalitzat ja que encara queden per cobrir els llocs de perruqueria i veterinària. Si alguna persona hi està interessada, encara pot inscriure’s en el portal d’ocupació de l’Ajuntament de Carcaixent carcaixent.portalemp.com

 

Des del Govern de Carcaixent s’ha destacat que l’arribada de les dos grans superfícies al Sector Nord, a més d’augmentar els llocs de treball a la localitat, «és un símptoma de recuperació econòmica i que, per al cas de Carcaixent, permetrà reprendre la construcció del Sector Nord, pràcticament paralitzat des de l’inici de la crisi».