Formulari de cerca

Curs on-line: "En família: Alcohol i menors"
(18-04-2017) La FAD (Fundació d'Ajuda contra la Drogoaddicció) ha preparat la primera edició del curs gratuït online per a pares i mares "EN FAMÍLIA: ALCOHOL I MENORS - 1a ED.".
18/04/2017

En el Curs, que començarà el dia 24 d'abril i finalitzarà el 28 de maig,  trobaràs instruments per a enfortir el teu paper com a pare o mare en l'educació dels teus fills davant de situacions de risc, com la dels consums d'alcohol:

Mòdul 1: "Els nostres adolescents". Conéixer les característiques de l'adolescència i algunes estratègies útils per a poder abordar-la.

Mòdul 2: "Un acostament a l'alcohol". Conéixer quin és el seu origen, quins són els seus efectes, com es consumix en el nostre país,... ens ajudarà a prestar-li més atenció i treballar la prevenció des de l'àmbit familiar.

Mòdul 3: "Com previndre els problemes derivats del consum d'alcohol?". Conéixer com previndre des de la família, aprendre quins són els factors de protecció i risc davant de l'alcohol.

Mòdul 4: "Com intervindre davant d'un consum o davant d'una sospita de consum d'alcohol?". Preparar-nos per a afrontar distintes situacions relacionades amb l'alcohol: davant d'una sospita de consum, davant d'un consum inicial, i quan ja hi ha una addicció a l'alcohol. Conéixer els recursos assistencials que treballen la prevenció i tractament quan hi ha un problema amb l'alcohol.