Formulari de cerca

Avancen les obres de les voreres del polígon dels Quatre Camins
(25-07-2018) La finalització de les voreres estava pendent des que es va construir el polígon en els anys 80
25/07/2018

Després de més de 20 anys, l’Ajuntament de Carcaixent acabarà les obres pendents del polígon industrials dels Quatre Camins. Fa unes setmanes es van iniciar les obres de millora i condicionament de les voreres a les que es destinarà una inversió de 162.000 euros procendent del Pla Provincial d’Obres i Serveis de 2016 de la Diputació de València.

Les voreres presentaven un estat molt deterioriat i en algunes zones estaven per finalitzar, circumstància que propiciava que es produiren abocaments i vessaments incontrolats suposant un cost extra per al consistori que havia de netejar amb freqüència les deixalles.

Les empreses allí instal·lades han sol·licitat en reiterades ocasions la millora del polígon per les condicions d’insalubritat que es generaven i per la mala imatge que esta situació representava per a les seues empreses.

Concretament, s’està procedint al redimensionat de les voreres i a l’adequació de pendents per afavorir l’accessibilitat amb la substitució de diversos trams del rastell i pavimentat. Segons Paco Salom, alcalde de Carcaixent, este polígon es va construir a finals dels anys 80 i, tot i que manté els serveis bàsics, eren necessàries estes obres de recondicionament per a solucionar els problemes de salubritat “però també creiem que és important que el polígon mantinga una bona imatge de cara a atraure noves empreses a Carcaixent”, ha afegit Salom.