Formulari de cerca

Les Escoles Esportives mostren la targeta verda
(13-02-2018) Els àrbitres de futbol sala de les Escoles Esportives premiaran mostrant una targeta verda els xiquets i xiquetes que mostren una acció positiva com a recompensa al joc net
13/02/2018

L’Àrea d’Esports mitjançant la seua campanya ‘Carcaixent Juga Net’ introduirà a partir del dissabte 17 de febrer la targeta verda. Esta targeta es mostrarà als xiquets i xiquetes que durant l’encontre mostren una acció positiva en la línia del joc net o col·laboració amb àrbitres, companys i oponents. D’esta manera, el/la xiquet/a que més targetes acumule al finalitzar la temporada serà el/la guanyador/a del trofeu al Fair Play 2017/18.

 

«La targeta verda» se suma als premis de «La Millor Afició» i «l’Equip més esportiu», iniciatives que tenen com a objectiu anar més enllà d’un comportament determinat i introduir una visió positiva de l’esport entre tots els agents implicats en l’educació esportiva dels xiquets.

 

Des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Carcaixent s’organitza anualment el programa d’esport escolar ‘Escoles Esportives Municipals’ que enguany compta amb 450 xiquets i xiquetes realitzant esport setmanalment.

 

L’oferta d’enguany ha ascendit a 17 activitats esportives on es troben les activitats de ball, els esports col·lectius o individuals. En elles es pretén oferir activitats físiques i esportives en línia amb una concepció d’esport educatiu, participatiu, integrador i coeducatiu, que potencie hàbits i estils de vida saludables. Es tracta d’un esport per a tots i per a totes, formador en valors com ara l’esforç, el treball en equip, la disciplina o la superació de les dificultats, en un ambient en el qual la participació està per damunt de la competició i on divertir-se és un valor irrenunciable.

 

La modalitat de futbol sala, un any més, és la modalitat que compta amb més participants amb un total de 160 xiquets i xiquetes que el passat mes de novembre començaren amb la competició escolar on setmanalment disputen els encontres entre col·legis en la zona esportiva FEVE.