Formulari de cerca

XXIX Nit Esportiva Musical
(05-06-2017) La 29 edició es celebrarà del 26 al 30 de juny barrejant competicions esportives, els jocs de taula i l’animació musical on el principal objectiu és promocionar activitats esportives d’oci alternatiu

26-30 DE JUNY AL POLIESPORTIU, NIT ESPORTIVA MUSICAL

La XXIX Nit Esportiva Musical es realitzarà del 26 al 30 juny al Poliesportiu Municipal i Camp de futbol Quatre Camins (únicament futbol 8).

 

Preu:

Per als esports col·lectius i jocs de taula per parelles es realitzarà un únic pagament per equip o parella. En el cas dels esports o jocs de taula individuals el pagament serà per persona.

 

Inscripció i pagament:

La inscripció es farà efectiva una vegada es presente al Departament d’Esports (Plaça Major, 9-2n pis) la següent documentació:

-          Autoliquidació omplida que es facilitarà al Departament d’Esports i que caldrà que estiga pagada; per a fer el pagament de l’autoliquidació hi ha dos opcions:

o       Pagar al Departament d’Esports mitjançant targeta de crèdit.

o       Pagar en metàl·lic al banc i portar còpia del pagament al Departament d’Esports.

 

-          Full d’inscripció.

-          Fotocòpies del DNI per als esports col·lectius (futbol 8, futbol sala, bàsquet i voleibol)

 

Vos recordem que, com tots els anys, el mateix divendres 30 de juny a partir de les 20h, en la pista 2 de tenis, s’obriran les inscripcions per als jocs de taula d’eixa nit fins a completar inscripcions en cada una de les modalitats (tenis taula, truc, escacs individual, parxís i Playstation FIFA). També hi haura animació musical per a tots els que vingueu a vore o participar en la festa. LES COMPETICIONS COMENÇARAN A PARTIR DE LES 23H EN LA PISTA 1 I 2 DE TENIS.

 

Més informació, al  díptic adjunt o al 962457650/1 (Departament d'Esports).