Formulari de cerca

II Marató Fotogràfica "Carcaixent Modernista"
(18-05-2017) L'Ajuntament de Carcaixent convoca la II Marató Fotogràfica "Carcaixent Modernista", que tindrà lloc el proper 10 de juny a les 10:00 hores en el Punt d'Informació Turística de la Fira.
18/05/2017

La II Marató Fotogràfica "Carcaixent Modernista" es tracta d'una marató de fotografies per la ciutat de Carcaixent els dies 10 i 11 de juny de 2017. El lliurament de credencials als participants es realitzarà el dissabte 10, a les 10:00 hores, al Punt d'Informació Turística de la Fira. Podrà participar en aquesta Marató qualsevol persona física, sense limitació d'edat.

 

La inscripció al concurs haurà de presentar-se per registre d'entrada de l'Ajuntament de Carcaixent fins el dia 3 de juny a les 14:30 hores. Així mateix, també podrà enviar-se formulari d'inscripció per correu electrònic a maratofotografica@carcaixent.es, hauran de figurar-hi les següents dades: nom i cognoms, DNI, adreça, telèfon de contacte i correu electrònic.

 

 

 

 

La temàtica serà "Carcaixent Modernista". Les fotografies podran ser digitals o digitalitzades a partir d'originals, sense limitació quant a tècnica (blanc i negre, color, fotomuntatge...). Cada participant podrà presentar un màxim de tres obres, que hauran de ser originals o inèdites. Les imatges s'enviaran per correu electrònic a maratofotografica@carcaixent.es

El termini de presentació de fotografies finalitzarà el dilluns 19 de juny a les 13:30 hores.

 

S'estableixen els següents premis:

  • 1r premi: 500 €
  • 2n premi: 300 €
  • 3r premi: 200 €

 

Per a més informació, en documents adjunts hi poden consultar les bases corresponents.