Formulari de cerca

II Concurs d'Indumentària Modernista
(18-05-2017) L'Ajuntament de Carcaixent organitza el II Concurs d'Indumentària Modernista per tal de fomentar el vestuari modernista i mostrar els costums socials i moda d'esta època
18/05/2017

L'Ajuntament de Carcaixent organitza el concurs per tal de premiar la millor caracterització de vestuari modernista i mostrar els costums socials i moda d'esta època, coincidint amb la celebració de la Fira Modernista.

Els premis, que es donaran a través de la Targeta Regal de Carcaixent per a utilitzar-la en els comerços locals, son els següents:

  • Premi millor indumentària modernista grupal: 300 €
  • Premi millor indumentària modernista de parella: 200 €
  • Premi millor indumentària modernista individual: 100 €

Es celebrarà un sopar popular, venda de tiquets des del 22 de maig a: Bar l'Estàtua, Bar Kymera. Per a qualsevol dubte amb l'inscripció, poden cridar al telèfon: 670 36 21 80 (Alejandro). Es vendran tiquets fins el mateix dia del sopar o fins esgotar-los, hi haurà gelat per als que vinguen vestits d'època.

 

Podrà participar-hi qualsevol persona, sempre que acudisca amb indumentària de principi del segle XX el dissabte 10 de juny de 2017 a les 21:00 hores, durant la celebració de la Fira Modernista de Carcaixent als Carrers Creu i Julià Ribera.

Per a més informació, ací poden trobar les bases corresponents.