Es presenta l’oferta gastronòmica per a la Fira Modernista
(08-06-2016) Hi haurà dos espais gastronòmics on els visitants podran trobar tapes i menús a preus especials
8/06/2016

Este matí s’ha fet al Palau de la Marquesa l’acte de presentació de la Mostra Gastronòmica de la Fira Modernista, on els diferents restaurants i bars de Carcaixent han exposat les tapes i els menús que han creat exclusivament per a este cap de setmana. Els hostalers, caracteritzats amb indumentària de principis de s. XX, han presentat les seues propostes gastronòmiques amb una degustació del que podran trobar-se els visitants durant el cap de setmana.

 

   Durant la Fira Modernista van a habilitar-se dos espais gastronòmics diferenciats. Per una banda, “La Plaça de la Tapa” on els hostalers participants oferiran tapes a 1’50€ i, per altra banda, l’anomenat “Espai Gastronòmic” que comprendrà des de la prolongació del Passeig, el mateix Passeig i Julià Ribera, on els bars, restaurants i altres comerços oferiran també tapes i menús especials. Tant a la web de www.carcaixentmodernista.com com als diferents punts d’informació ubicats en el Magatzem de Ribera i el Passeig, es podrà consultar tota l’oferta disponible.

 

   L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, ha recordat que una de les motivacions fonamentals de la Fira és donar a conéixer valor patrimonial, social i cultural de Carcaixent, “però especialment aprofitar l’esdeveniment per dinamitzar socialment i econòmicament la ciutat”. Per este motiu, ha agraït l'esforç que han realitzat els bars, restaurants i altres negocis d’adaptar els seus menús a la temàtica modernista i oferir menús diferents i molt atractius tant per als visitants com per als mateixos veïns i veïnes de Carcaixent.

 

   A les 19:00 hores del divendres 10 de juny s’obrirà l’anomenada Plaça de la Tapa, l’Espai Gastronòmic i el Mercat d’Artesans. A les 20:00 hores, una persona caracteritzada de Julià Ribera farà un discurs d’inauguració de la Fira Modernista i, per finalitzar el dia, a les 22:30 hores, en l’escenari ubicat al carrer Julià Ribera tindrà lloc el recital de poesia “Carcaixent i Dolces”, un espectacle de paraula, música i imatge en homenatge al paisatge dels horts preparat pel poeta Josep Piera.