Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta
(05-05-2017) La Festa del Mercat és una fira pareguda a la modernista nostra, ambientada a la mateixa època, es celebrarà el 20 i 21 de maig a la Plaça d'Amposta
5/05/2017

La intenció de la visita és participar en la celebració de la Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta, una fira que s'assembla a la Fira Modernista, ambientada a la mateixa època. Les activitats previstes en el marc de la Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta, entre d'altres: circ d'època, varietats al casino d'Amposta, espectacles de recreació històrica al carrer, espectacle de cabaret al barri del Grau de la ciutat, espectacle de cinema mut al carrer, actuacions de música tradicional, mostra gastronòmica de la comarca, escenificacions de la vida dels primers anys del segle XX i concentració de cotxes d'època.

 

A part de les activitats que tenen al seu programa, hi ha prevista una visita guiada per al grup de Carcaixent. Esta visita serà a càrrec d'una persona d'Amposta que ens introduirà en la història de la festa i de la mateixa ciutat. Una visita per a fer una pinzellada a la Festa del Mercat i que cadascú puga decidir com passar el cap de setmana amb les activitats més interessants.

 

 

El preu és de 99 euros/persona. Inclou: Bus anada i tornada / Una nit d'allotjament en règim de mitja pensió (sopar i desdejuni) / Assegurança de viatge.

Per a més informació i reserva de places, es poden posar en contacte amb l'Àrea de Cultura mitjançant el correu electrònic: cultura@carcaixent.es o cridant al telèfon 96 245 76 24.