Formulari de cerca

 

Després del fatídic incendi que assolà les muntanyes de Carcaixent al juny de 2016, sorgí la idea de crear un espai de debat, consens i participació a la població de Carcaixent. Així, el setembre del 2016 prenia forma el Grup Promotor Post-Incendi, una assemblea que treballa per promoure i assegurar la participació ciutadana als àmbits que més interès tenen per a la societat de Carcaixent. Del Grup Promotor Post-Incendi pot formar part tota aquella persona interessada en el futur de les nostres muntanyes, ja que la ciutadania està representada a títol individual.

 

A més, es compta amb el suport de l’Ajuntament de Carcaixent per poder dur a terme esta votació que ara vas a realitzar. Des del Grup Promotor s’han organitzat diferents xarrades i tallers per apropar a la ciutadania les qüestions mediambientals i al respecte de la muntanya i la seua propietat.

 

T’animem a que participes i que col·labores amb la difusió de la votació: entre totes i tots podrem decidir quin futur volem per a les nostres muntanyes i per a les futures generacions. Si estàs interessada o interessat, sols has d’escriure’ns a gp.postincendi@carcaixent.es. Serà un plaer comptar amb la teua veu! Moltes gràcies!

 

Instruccions per a l'enquesta

Puntua aquestes vuit respostes segons la teua voluntat. Puntua segons el teu desig amb 5 estels la/les resposta/es que més t'agrade i amb 1 estel la resposta que menys t'agrade.

 

Moltes gràcies per participar! El futur és de totes i tots!